Den personlige lydserie


Læs om erfaringer med lydserier
Læs om strakt lyd

 


Udklip af lydserie
Hvad er den personlige lydserie?
Den personlige lydserie er en metode, der er udviklet gennem de sidste år med en speciel teknik, den strakte lyd. Ud fra en kort sætning skabes et musikstykke, en lydserie, der spiller ca. 12 minutter.
Det er et dybt personligt 'lyddokument', formet fuldstændigt efter den personlige stemmes klang.

  Hvorfor få en personlig lydserie?
Det har vist sig at mange får glæde af at fordybe sig i deres helt egen musik på denne måde. Man lytter ind til sit eget indre og får derfra en dybere forståelse af sin livssituation, en forståelse som man kan handle ud fra.
Man frigør sit livs potentiale i den livssituation man netop er i. Man frigør åndedrag og lysner energien, skaber mere åbenhed og gåpåmod.
Vores stemme udtrykker personligheden. Det at stemmens klang og kvaliteter bibeholdes i musikken gør lydserien dybt personlig.
Og hvorfra skulle man kunne få bedre vejledning frem mod et højere mål end fra ens eget univers?
Man er uafhængig af ydre autoriteter.
Læs om erfaringer med den personlige lydserie
 

inarchaeudklip Udklip af en anden lydserie Hvordan får jeg en personlig lydserie?
Efter at have aftalt et forløb foregår det således:
Samtale og optagelse.
I en samtale på ca. en time (ved et møde eller over Skype) indkredser man  det, som aktuelt er ens ønske til tilværelsen. Dette formuleres i en kort sætning, som udtales med fri stemmeklang og fuld overbevisning.
Lydproduktion.
Ud fra optagelsen produceres på computer en lydserie (ca. 12 minutter), der brændes over på en CD, som fremsendes.
Daglig lytning. I 4-6 uger lyttes der dagligt til lydene. Dette er en fordybelse i ens eget univers. Det er en proces som næsten uundgåeligt vil føre til øget indsigt og forandre livssituationen.
Man sætter sig godt til rette og lytter roligt i 12 minutter. Derefter holder man en pause i 12 minutter, slapper af og ser, hvilke reaktioner, der kommer. Lydene vil føre frem mod et højere mål.
Samtale og konklusion. Derefter foregår der endnu en samtale (ca. en time), hvor der konkluderes hvilken betydning lydene har haft.
Hvad koster det? Prisen for dette forløb, kr. 1000, betales ved modtagelse af CD'en.