Musik til salg
Lyt til musikken
Se komplet værkliste
Se nodearkivet
Bestil en komposition

 
En stille sats fra Thing Wa
Thing Wa
er en stort anlagt komposition i to dele. 1. Del er for obo, fagot og orgel, 2. 12:06 17-08-2022 del er for blokfløjte, altfløjte, guitar og elektronik.
De medvirkende musikere er Frederik Gislinge, obo, Xanthe Arthurs, fagot, Christian Blom Hansen, orgel, Birgitte Jerg, blokfløjte, Jørgen Bjørslev, guitar, Poul la Cour, altfløjte.
THING WA er tibetansk og betyder bedekrans. Jeg modtog en sådan bedekrans som gave af T. D. Lakha Lama i 1994. Bedekransen satte mig i en stemning, hvor jeg ubesværet fandt noget musik, der var smuk - syntes jeg - og på forunderlig vis hævet over følelser som sorg og glæde. Således begyndte arbejdet med musikken.
Musikken er taknemmeligt tilegnet T. D. Lakha Lama.

CD'en kan bestilles ved personlig henvendelse. Pris: kr. 150
 

 

Udsnit af Chaque raison
Chaque raison
Lydserie til meditation fra 1980, udarbejdet i samarbejde med Jes Bertelsen. Giver en "totalharmonisering af energisystemet".

Chaque raison I kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 26:26.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Gounding
Grounding
Lydserie til meditation fra 1981, udarbejdet i samarbejde med Jes Bertelsen. Giver "en overordentlig god jordforbindelse".

Grounding I kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 25:29.
Pris: kr. 50

 

Udsnit af Spiro
Spiro
Lydserie til meditation fra 1981, udarbejdet i samarbejde med Jes Bertelsen. Lyden arbejder med konflikter og udjævninger i energisystemet .

Spiro I kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 27:14.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Turkis
Turkis
Solostykke for fløjte fra 1984, indspillet af Thomas Jensen. Den lyse fløjtetone antyder farvenuancer mellem grønt og blåt, turkis. Stykket er tilegnet min søn Andreas, født 1984.

Turkis kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 10:23.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Taovisioner X
Taovisioner
fra 1989 er elektronisk musik til Richard Mortensens malerier på Kunstmuseet Trapholt (produceret med støtte fra Statens Kunstfond). De 10 store billeder skildres i 10 satser. 10. sats er "Mimertræet i sne, ud i verden". Musikken har spillet dagligt på museet i ca. 10 år.

Taovisioner X kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 11:43.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Lakhas sang
Lakhas sang
Komposition for sopran, slagtøj og interaktiv computer (2003). Jeg havde på et tidspunkt bedt den tibetanske lama Lakha synge en sang for mig. Denne bruger jeg som materiale hele vejen igennem, og til sidst hører man Lakha synge den sammen med sopranen. Tidsdimensionen er en anden i denne musik.

Lakhas sang kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 16:37.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Glitter and sparkle
Glitter and sparkle
Glitter and sparkle (2012) er skabt ved spektralanalyse af et enkelt bølgeslag i Tromsø og skildrer det stadigt vekslende hav. Første sats er livlig og oprørt, mens anden sats har en indre idyl.

Glitter and sparkle kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 18:41.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Sejerø
Sejerø
Sejerø (2017) er skabt over lydoptagelser af bølgeslaget mod stranden på denne smukke ø. Musikken strømmer drømmende af sted.

Sejerø kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 17:26.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Atlantis
Atlantis 89 6 orkestral
Atlantis musikken drømmer om myten om det sunkne rige. Det er et større projekt med mange satser, der alle er beslægtede. Det blev skabt i 2020. Imidlertid har jeg i 2022 instrumenteret en af satserne om, med de tekniske muligheder for en smuk kor- og orkesterklang, som man har i dag. Musikken forløber i sin egen struktur, som jeg faktisk ikke griber ind i, med tilstande, forandringer og overgange. Man føres til ukendte og smukke steder.

Atlantis 89 6 orkestral kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 29:35.
Pris: kr. 50.
 

 

Udsnit af Sorg
Sorg
Musikken (2021) går ind i den følelsesverden, der kan ramme os alle. I sorgen lærer vi os selv at kende, og alle relationer kan komme i et nyt lys. I sorgen er der også intensitet. Og altid lysninger.

Sorg kan downloades efter personlig henvendelse. Varighed 12:42.
Pris: kr. 50.